Hindsæter hotell

Kontakt

www.hindseter.no

post@hindseter.no

Tlf: 61 23 89 16

Hindsæter ligg fint til langs turistveien over Valdresflya på 950 moh, berre 15 km fra Besseggen /Gjende. Bu på vårt koselige tømmerhotell frå 1898 og nyt fjellnaturen og panoramautsikten over elven Sjoa, Sjodalen og Jotunheimen.

Om sommeren er det mange stier for korte og lange vandreturer og stedet er et naturlig valg for deg som søker overnatting i forbindelse med turen over Besseggen. Om vinteren er det 150 km skogs- og høyfjellsløyper som fører bl.a. inn i Jotunheimen Nasjonalpark. Vertskapet André og Karola byr på historisk sæteratmosfere, matopplevelser og gode historier.

Mat

Kjøkkenet vårt utvikler seg bestandig og innholdet i menyene varierer med årstidene og råvarene. Vi bruker så mye lokal produserte råvarer som mulig og har spesialisert oss på reinsdyr fra Jotunheimen. Utegangarsau, ørret fra krystallklare fjellvann, kje fra lokale geitegarder og sjømat fra kysten er også bærekraftige råvarer i vår gastronomiske tradisjon.Vi serverer frokost og fine tre retters menyer om kvelden. Her finner du mer informasjon: https://www.hindseter.no/kjokken/