Memurubu turisthytte

Kontakt

www.memurubu.no

post@memurubu.no

Tlf: 460 16 100 og 460 16 000

Memurubu Turisthytte er idyllisk plassert under Besseggen ved Gjende. Memurubu ligger midt mellom Gjendesheim og Gjendebu, med Besseggen og Bukkelægeret på hver sin side.

Memurubu er fra opprinnelsen en gammel sæter hvor det har vært sæterdrift i over 100 år, men selve sæterdriften er nå over. I dag er Memurubu en moderne turisthytte med god komfort, lokal mat og fornybar strøm fra eget vannkraft.

Vi har ca. 150 sengeplasser som er fordelt på rom av forskjellig størrelse – mange av dem med eget bad og toalett. I tillegg er det også en fin teltplass for de som ønsker å overnatt i telt.

Memurubu er et flott utgangspunkt for å oppleve mange av de mest storslåtte rutene i Jotunheimen.

Mat

I fjellrestauranten serverer vi frokost og treretters middag. Frokosten serveres vanligvis fra 07.30 til 09.00. Hvis vi har mange gjester, kan frokosten starte tidligere. Frokostbuffeen består av mat som gjør deg rustet til en god dag i fjellet, for eksempel hjemmelaget grovbrød, havregrøt og et godt utvalg oster, syltetøy, fisk og kjøttpålegg.

Lag en solid nistepakke til turen, og fyll termosen med varmt vann, te eller kaffe. 3 treretters middag serveres vanligvis kl. 19.00 På de travleste sommerdagene har vi to bordsettinger – den første 18.00 og den andre 20.00. I vår fjellkafe tilbyr vi kaffe, kanelboller, småretter, sjokolade og drikke.