Bessheim fjellstue og hytter

Kontakt

www.bessheim.no

post@bessheim.no

Tlf: 61 23 89 13

Vi tilbyr overnatting i rom, leilegheiter, hytter eller på campingplassen vår ved Besseggen.  Bessheim er ikkje eit vanleg hotell, men på fjellstua vår kan vi tilby rom med oppreidde senger og dusj og toalett.

På dagtid kan du nyte eit godt måltid i cafeen vår, når du er på veg over Valdresflya. På kvelden kan få ein god 3- retters meny i restauranten vår.

På Bessheim har vi 170 senger fordelt på rom inne på fjellstua, og på hytter/leilegheiter. 65 av sengene er inne på fjellstua. På romma våre er det oppreidde senger, samt dusj og toalett på alle rom bortsett frå fem. Du kan telte eller campe på campingplassen vår, som vart oppgradert i 2019.

I restauranten vår serverer vi frukost, ala Carte middag og 3- retters middag om kvelden.

På Bessheim har vi 26 hytter/leilegheiter. Det er plass til frå 2-10 personar per leilegheit. I dei fleste einingane er det dusj og toalett.

Mat

På Bessheim serverer vi tradisjonell, norsk mat. Vi likar å serverer lokalt kjøt av elg, rein og hjort, og fjellaure frå vatna her i Jotunheimen. Frokostbuffet kvar morgon. Tidspunktet varierer gjennom sesongen, avhengig av kva tid Gjendebåten går. Open kafe frå 11.00-20.00 kvar dag. A la carte middag frå 13.30 – 20.00. Kvar kveld serverer vi ein treretters middag frå klokka 18.30. Denne må bestillast på førehand.

Sjå meny